Directiecomité
Investeren in de toekomst

 

Ben Van Loo

Owner

Ben Van Loo is voornamelijk bekend als stichter van Xior. In enkele jaren tijd werd hij hiermee de absolute marktleider in het studentenvastgoed. In 2015 werd Xior onder zijn bestuur een beursgenoteerd bedrijf. Die beursgang was het startschot van een snelle expansie. Zowel in België als Nederland sloot Xior deals aan de lopende band voor de aankoop en het beheer van studentenvestigingen.

Ben Van Loo is reeds 15 jaar lang bijzonder succesvol in allerlei projectontwikkelingen. Hij startte zijn carrière in de verkoop van tweedehandsvoertuigen met de overname van Auto's Bleys in de jaren 90. Via export en verkoop van luxe wagens groeide AB auto uit tot een begrip in de tweedehands autoverkoop.

Sinds 2000 focust Ben zich op de uitbouw van een vastgoedportefeuille. Als projectontwikkelaar en virtuoos investeerder groeit dit vermogen nog voortdurend. Ben's vastgoedportefeuille heeft intussen een gigantische proportie aangenomen. Via diverse vennootschappen heeft hij reeds meer dan 50 vastgoed projecten succesvol gerealiseerd.

In 2012 heeft Ben VRV invest BVBA overgenomen om vervolgens B-apart te lanceren. B-apart is gespecialiseerd in de aankoop en vernieuwing van woningen aan een betaalbare prijs binnen de stadskern.


 

Eric Thoelen

CEO


Steven Schulte

CFO

Steven is sinds juni 2016 actief als CFO van de B-Apart. Steven heeft een diploma handelsingenieur, wat hij nog aangevuld heeft met een MBA en een auditing opleiding.

Steven startte zijn loopbaan in 1996 als adviseur ondernemingen in de banksector bij de toenmalige Generale Bank. Vervolgens bij Gemeentekrediet (Belfius), waar hij als vennoot in stond voor het relatiebeheer van KMO's in de Rupelstreek. Daaropvolgend was hij van 2008 tot 2012 partner CFO bij TDN Group in Heist-op-den-Berg. Sinds 2012 adviseert en begeleidt Steven bedrijven op financieel gebied als partner bij adviesbureau Schulte & Partners.

 

Stijn De Bie

COO

Stijn is sinds 2014 de zaakvoerder van B-Apart. Hij beschikt over een universitair diploma dat verder is aangevuld met een postgraduaat in marketing van de VlekhoBusiness School.

Gedurende tien jaar lang bekleede hij de functie van commercieel directeur in het grootste beursgenoteerde vennootschap, Amer Sports. Als manager van de Benelux Business Unit slaagde Stijn er in om zelfs tijdens de crisis jaren (2010-2014) nog te groeien. Stijn zijn jarenlange, Europese management ervaring heeft B-Apart laten ontplooiien tot een grote, groeiende en succesvolle speler in de vastgoedmarkt.