Over ons

A-Star Group wordt getypeerd door zijn ambitie om te innoveren en te blijven groeien. Continu inspelen op de behoeften van de markt helpt ons dit te verwezenlijken. Een scherpzinnige combinatie van diverse informatiebronnen voortspruitend uit praktijk gericht marktonderzoek helpt ons bij het verwerven van inzichten in potentiële groeimogelijkheden. Een uitvoerige geografische diversificatie alsmede een grote variatie in de aard van de werkzaamheden staan garant voor een behoorlijke risicospreiding. De implementatie van een beredeneerde drie pijlerstructuur heeft tot gevolg dat het totale risico nogmaals wordt ingeperkt.

Vastgoed op een goede locatie met toekomstperspectief is een slimme en veilige investering. Daarnaast garandeert de expertise en ervaring van ons topmanagement een zekerheid van rendement.

Onze owner, Ben Van Loo, is voornamelijk bekend als stichter van Xior. In enkele jaren tijd werd hij hiermee de absolute marktleider in het studentenvastgoed. In 2015 werd onder zijn bestuur een succesvolle beursintroductie gedaan met Xior. Die beursgang was het startschot van een snelle expansie. Zowel in België als Nederland sloot XIOR deals aan de lopende band voor de aankoop en het beheer van studentenvestigingen.

A-Star Group richt zich voornamelijk op locaties met internationale allure: Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Berlijn, Parijs, Lissabon, Barcelona, etc. Naast deze toplocaties richt A-Star Group zich met B-APART op betaalbaar wonen in de kern: Lier, Mechelen, Antwerpen.

B-APART

Betaalbaar wonen in de kern

Het verhandelen, ontwikkelen en exploiteren van residentieel vastgoed is het voornamelijk doel. Betaalbaar wonen binnen de stadskern geldt hierbij als basisprincipe voor uitwerking. De focus ligt bij deze pijler voornamelijk op renovatie.

Meer informatie

Nieuwbouwprojecten

Het verhandelen, ontwikkelen en exploiteren van residentieel vastgoed is ook hier het voornamelijk doel. Echter ligt de focus bij deze pijler op nieuwbouwprojecten.

Meer informatie


Luxewagens & plezierjachten

Het charteren van plezierjachten en handel in jonge tweedehands- en nieuwe luxewagens van kwaliteitsmerken (onder meer Audi, BMW, Mercedes, Porsche). 

Meer informatieDoelpubliek

Elke pijler is gericht op een vooraf bepaald doelpubliek, deze bepaald vervolgens de zorgvuldig uitgestippelde strategie, ter realisatie van onze projecten. Het ontwerp en het thema van het voorgenomen project worden zo aangepast aan de noden van potentiele afnemers. Deze methode laat A-Star Group er telkens weer in slaan om haar beoogd clienteel te bereiken. Voorts is het doelpubliek van elke pijler verschillend, dit beschermt ons tegen de markteffecten aangezien ons doelpubliek zich uitstrekt van zeer kapitaal krachtig tot net afgestudeerden/middenklasse.


Team van experten

De groeistrategie van A-Star Group wordt verwezenlijkt en gecoördineerd door succesrijke businessmanagers en topondernemers met een indrukwekkende carrière en solide capaciteiten. Dit management team laat zien hoe je met duurzaam ondernemen je inkomsten kunt verhogen, nieuwe klanten kunt winnen en je medewerkers kunt inspireren.